Generation Up

Generation Up

Het Generation matras van Simmons is gemaakt van 100% gerecyclede matrialen. Door de duurzame matrialen biedt het Generation Up matras een fantastisch ligcomfort. De afdeklaag van de veren in het matras wordt gemaakt van PET-materiaal dat uit de oceaan wordt gehaald. De Generation Up is beschikbaar in een medium en stevige variant. 

Verkrijgbaar in
€799,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Generation Up

Het Generation Up matras is 28 cm hoog en verkrijgbaar met een medium of stevige toplaag. De uniekheid van dit matras zit hem in de laag gerecyclede schapenwol. Dit schapenwol zorgt voor een droog slaapklimaat en heeft een uitstekende temperatuur- en vochtbalans. Het wol heeft een verend effect waardoor jouw matras een natuurlijke elasticiteit en comfort bevat. 

 

Waarom het Generation Up matras?

 

 • Nooit meer last van je rug:Onze pocketveren met Sensoft REvolution®-technologie garanderen een optimale ondersteuning, ongeacht je lichaamsbouw. Deze absorberen vrijwel alle bewegingen, zodat je ‘s nachts minder vaak wakker wordt. De pocketveren bestaan voor 90% uit gerecyled staal en garanderen een prettig comfort.
 • Anti bacterieel:Het Generation Up matras is van nature antibacterieel, dit komt door het schapenwol. Schapenwol is namelijk antibacterieel.
 • Hand getufte tijk:De hand getufkte tijk die het Generation Up matras zorgt niet alleen voor een luxe afwerking, maar zorgt er ook voor dat jouw matras elke nacht op zijn plek blijft liggen. Het Generation Up matras is gewatteerd met Dacron® ECO2-vezels, die worden geproduceerd met gerecyclede Europese materialen.
Generation Up

Specificaties

Anti huisstofmijt:
Ja
Garantie:
5 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
28
Materiaal Tijk:
90% gerecycled katoen en 10% gerecycled polyester
Materiaal:
Aerelle ® Blue: Synthetische holle vezel, Sensoft Evolution® pocketveer
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Generation Up

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy