Beautyrest Black Beautyrest Black Precious Diamond

Ervaar het hotelcomfort in je slaapkamer met het Precious Diamond matras uit de Black-collectie. Een combinatie van Multisoft® pocketveren, soepel traagschuim en iets steviger Elivéa®-schuim. Verkrijgbaar in soft/firm variant, bij een tweepersoonsmatras is het mogelijk om links een andere hardheid te kiezen dan rechts.

Beautyrest Black Beautyrest Black Golden Hill

Simmons staat bekend om zijn pocketveren en dat is bij het Golden Hill matras niet anders. Door de Multisoft® pocketvering waan je jezelf in de wolken. Het zachte comfort van het matras biedt een gevoel van gewichtloosheid, wat wordt versterkt door de laag traagschuim.

Beautyrest Black Beautyrest Black Brooklyn

Ervaar het Brooklyn matras van Simmons. Door de gepatenteerde pocketveren geniet je van een ergonomisch ligcomfort en kom je ongestoord de nacht door. De verschillende comfortlagen en temperatuur regulerende eigenschappen zorgen voor een zachte en diepe slaap waardoor je elke ochtend ontspannen ontwaakt.

Beautyrest Black Beautyrest Black Aspen

Ervaar het Beautyrest Black Aspen matras van Simmons. De Aspen heeft het stevigste ligcomfort van de Black collectie en is dus ideaal als je van een iets hardere ligging houdt. Door de combinatie van stevig traagschuim en Multisoft® pocketvering worden de uitstekende lichaamsdelen optimaal ondersteund.

Beautyrest Harmony Beautyrest Harmony Perfect Dream

Ontdek de Perfect Dream van Simmons, een stijlvol comfort met de nieuwste technieken. Door de verschillende lagen pocketveren en zachte comfortlagen waan je je in een staat van harmonie en ervaar je een unieke slaapervaring.

Beautyrest Harmony Beautyrest Harmony Absolute Dream

Ervaar de Harmony Absolute Dream van Simmons en waan je in de wolken. De combinatie van Multisoft® pocketveren en Talalay latex bieden perfecte ondersteuning en een gevoel van zachtheid en gewichtloosheid. Verkrijgbaar in soft/firm variant, bij een tweepersoonsmatras is het mogelijk om links een andere hardheid te kiezen dan rechts.

Beautyrest Luxury Beautyrest Luxury Alhambra

Geniet van het beste van Simmons op het gebied van comfort en technologie in een matras. Het matras combineert twee springveren waardoor het matras zich perfect vormt naar jouw lichaam. Door het No-Flip-systeem is het niet nodig om je matras te draaien en is het matras 100% antibacterieel! 

Beautyrest Luxury Beautyrest Luxury Atlantide

Ontdek het beste van Simmons op het gebied van comfort en technologie. Dit matras combineert twee springveren waardoor het matras zich perfect vormt naar jouw lichaam en jouw drukpunten verdeeld. Door het No-Flip-systeem is het niet nodig om je matras te draaien.

Beautyrest Luxury Beautyrest Luxury Taj Mahal

Ontdek het beste van Simmons op het gebied van comfort en technologie in een matras. Het matras bevat een combinatie van pocketveren, schuim en wattenvulling, een combinatie die ervoor zorgt dat de Luxury Taj-Mahal die perfect aansluit op je lichaam en je wervelkolom en ruggengraat optimaal ondersteunen. 

Beautyrest Sensory Beautyrest Sensory Feeling

Elke ochtend hersteld en ontspannen wakker worden met de Beautyrest Sensory Feeling. Dit bekroonde ergonomische matras ondersteunt je wervelkolom en zorgt voor een optimale spierontspanning. Door het No-Flip-systeem is het niet nodig om je matras te draaien.

Beautyrest Sensory Beautyrest Sensory Energy

De ochtend begint goed nadat je een nacht op het Beautyrest Sensory Energy matras hebt geslapen. Iedereen die droomt van rustgevende, gezonde en serene nachten is met dit matras geholpen. Optimale zelfventilatie en temperatuurregeling is bij dit 100% antibacteriele matras inbegrepen!

 

Generation collectie Generation

Het Generation matras van Simmons is gemaakt van 100% gerecyclede matrialen. Door de duurzame matrialen biedt het Generation matras een fantastisch ligcomfort. De afdeklaag van de veren in het matras wordt gemaakt van PET-materiaal dat uit de oceaan wordt gehaald. Beschikbaar in een medium en firm variant! 

Generation collectie Generation Up

Het Generation matras van Simmons is gemaakt van 100% gerecyclede matrialen. Door de duurzame matrialen biedt het Generation Up matras een fantastisch ligcomfort. De afdeklaag van de veren in het matras wordt gemaakt van PET-materiaal dat uit de oceaan wordt gehaald. De Generation Up is beschikbaar in een medium en stevige variant. 

Generation collectie Generation High

Het Generation High matras is een van de uitblinkers binnen de collectie van Simmons. Het is een 100% gerecycled matras gemaakt van natuurlijke en plantaardige materialen. Het Generation High matras heeft een hoogte van 29 cm en is verkrijgbaar met een stevige of zachte toplaag. 

Generation collectie Generation Top

Het Generation Top matras van Simmons is evenals de Up een 100% gerecycled matras. Het matras is voorzien van een Duetto® pocketveer en ook een Talalay latex toplaag. Hierdoor is het matras optimaal ventilerend en geniet jij van een fijn slaapklimaat zowel in de winter als zomer. 

 

Club Collection Club Eagle

Ontdek het Club Eagle matras van Simmons. Een fraai matras dat elegantie weet te combineren met moderne technologie. De Sensoft Evolution® pocketveer ondersteunt de wervelkolom optimaal en door de Wind Feel en Tript’Air tijk geniet jij van optimale ventilatie! 

Club Collection Club Fairway

Ontspan en herstel je spieren op het Club Fairway matras van Simmons. De Sensoft Evolution® pocketveer ondersteunt de wervelkolom optimaal. Het matras bevat thermo-regulerende eigenschappen zoals kasjmier, zijde, duurzaam linnen en eco-wol en de gepatenteerde Thermoplus wattering. 

Club Collection Club Gentleman

Slaap op wolken met het Club Gentleman matras! De unieke Fullsoft-technologie® geeft je het gevoel dat je in de lucht zweeft. Het matras bevat thermo-regulerende eigenschappen zoals kasjmier, zijde, duurzaam linnen en eco-wol en de gepatenteerde Thermoplus wattering. 

Simmons Grand Palace

Het Simmons Grand Palace matras straalt exclusiviteit uit en dat is gecombineerd met duurzame kwaliteit. De zachte comfortlaag laat je meteen van ultiem comfort genieten en is in combinatie met de luxe gewatteerde stretch tijk een verademing.

Simmons Baltimore

Het Baltimore matras van Simmons combineert het beste van twee werelden: een luxe pocketveer met een traagschuim bovenlaag. Daarom staat het bekend om zijn goede drukverlagende eigenschappen.

 

Simmons New York

Het New York matras van Simmons is een alleskunner, verkrijgbaar in 5 verschillende hardheden. Hierdoor is er altijd een Simmons New York matras dat aansluit bij jouw voorkeur. 

 

Simmons Fascination

Het Simmons Fascination matras biedt het hele jaar door optimaal comfort. Twee slaapzijdes zorgen voor verfijnde esthetiek en natuurlijke warme materialen in de winter en een aangenaam en fris gevoel tijdens de warmste perioden van het jaar.

Simmons Hamptons

Geen ander matras in de wereld biedt zo'n goede mix van drukverlaging, flexibiliteit, ventilatie en duurzaamheid dan het Simmons Hamptons matras.

Franse makelij

Simmons ontwerpt en creëert alle producten in eigen fabrieken, gebruik makend van lokale knowhow en de nieuwste technologieën.

Garantie tot 7 jaar

Op kwaliteit durf je garantie te geven, daarom krijg je bij Simmons 5 tot 7 jaar garantie. Lees hier de voorwaarden.

Gepatenteerde technologieën

Al sinds onze uitvinding van de pocketvering is Simmons voorloper in de nieuwste technieken op slaapgebied. Voor welke innovatie ga jij?

Ecologisch

Simmons zet zich in voor het milieu en het welzijn van haar consumenten. Daarom ontwikkelen we matrassen en kussens gemaakt van gerecyclede materialen.

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy