Beautyrest Luxury Atlantide

Beautyrest Luxury Atlantide

Ontdek het beste van Simmons op het gebied van comfort en technologie. Dit matras combineert twee springveren waardoor het matras zich perfect vormt naar jouw lichaam en jouw drukpunten verdeeld. Door het No-Flip-systeem is het niet nodig om je matras te draaien.

Selecteer een maat
€2.699,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Beautyrest Luxury Atlantide

De mythe van Atlantis, is ook die van het verloren paradijs dat u zult vinden dankzij het comfort van dit matras. Samengesteld uit pocketveren, traagschuim en de beste materialen zoals onder andere kasjmier, linnen, zijde, alpaca en tencel, neemt de Atlantide-matras u mee op reis.

Dankzij het No Flip systeem is het niet langer nodig om het matras te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde comfort. De Twinsoft springveer combineert twee Simmons veringen: Duetto en Sensoft Evolution. De combinatie van deze technologieen zorgt voor een uitzonderlijk contact. De bovenste veer Duetto, sluit perfect aan op de vormen van het lichaam voor een optimaal comfort. Deonderste veer absorbeert progressief de druk van het lichaam en verdeelt gelijkmatig het gewicht. Dit resulteert in een goede ondersteuning en stabiliteit. Het matras kenmerkt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo regulerende eigenschappen van de Quallofill by Dacron-watervulling. De kwalitatieve bewerking van de stof rondom het matras zorgt dat de materialen in het matras perfect op hun plek blijven, wat bijdraagt aan het duurzame comfort.

 

Waarom het Simmons Beautyrest Luxury Atlantide matras?

 

 • Optimale ondersteuning en ontspanning: Het Beautyrest Luxury Atlantide matras kenmerkt zich door de Duetto en Sensoft Evolution pocketveer combinatie. Door de Duetto pocketveer sluit het lichaam perfect aan op de vormen van jouw lichaam en door de Sensoft Evolution absorbeert het matras progressief de druk van het lichaam en wordt het gewicht gelijkmatig verdeelt.
 • Nooit meer je matras omdraaien:Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te draaien, door het innovatieve No Flip®-systeem is dat niet meer nodig. 
 • Optimale ventilatie: Het Beautyrest Luxury Atlantide matras bevat een Quallofil® by Dacron®-wattenvulling, deze vulling biedt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo
  regulerende eigenschappen van deze vulling. 
 • Duurzaam comfort: De capitonnering zorgt dat de materialen in het matras perfect op hun plek blijven.

 

De Simmons Luxury collectie

 

De premium collectie Beautyrest Luxury, bestaat uit een collectie matrassen met een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau. Exclusieve materialen zijn geselecteerd op basis van natuurlijke en hypoallergene kwaliteiten. Dit alles om een weergaloze slaapervaring te kunnen garanderen. De natuurlijke materialen zorgen voor een optimale warmte- en vochtregulatie wat resulteert in een comfortabel comfort. De Beautyrest Luxury collectie is geïnspireerd op de beste hotels ter wereld. Het bestaat uit een mix van traditioneel en modern design, subtiel verfraaid met natuurlijke materialen. 

Beautyrest Luxury Atlantide

Specificaties

No Flip®-systeem:
Ja
Garantie:
7 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
34
Materiaal Tijk:
38% tencel en 62% polyester
Materiaal:
Zuiver scheerwol, Tript’Air® 3D fabric anti slip, Alpaca, kasjmier, linnen en zijde, Quallofil® by Dacron® wattenvulling, Duetto ® pocketveer, Sensoft Evolution® pocketveer, Comfortschuim, Visco-elastisch schuim, Pocketveren
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Beautyrest Luxury Atlantide

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy