Beautyrest Harmony Perfect Dream

Beautyrest Harmony Perfect Dream

Ontdek de Perfect Dream van Simmons, een stijlvol comfort met de nieuwste technieken. Door de verschillende lagen pocketveren en zachte comfortlagen waan je je in een staat van harmonie en ervaar je een unieke slaapervaring.

Selecteer een maat
€3.999,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Beautyrest Harmony Perfect Dream

De Harmony Perfect Dream is een 40 cm hoog matras, opgebouwd uit meerdere comfortlagen. Door de combinatie van de Duetto® pocketveren en de Sensoft® pocketveren geniet je van een optimaal comfort. De verschillende lagen van soepel en stevig traagschuim zorgen daarbij voor de perfecte ondersteuning. Dankzij het No Flip® systeem hoef je het matras nooit te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde comfort. De thermo regulerende eigenschappen van de Quallofil® by Dacron®-wattenvulling zorgen daarnaast voor een ideale slaaptemperatuur. Dit wordt versterkt door het gebruik van natuurlijke vezels, zoals kasjmier, linnen, scheerwol, alpaca en zijde.


Het matras is met de hand getuft, waardoor de materialen perfect in positie blijven. Ook het matras zelf blijft goed in positie liggen door de speciale non-slip Tript’Air® tijk.

 

Waarom het Simmons Harmony Perfect Dream matras?

 

 • Optimale ondersteuning en ontspanning: De Harmony Perfect Dream kernmerkt zich door de Duetto® en Sensoft® pocketveer combinatie. Door de Duetto® pocketveer geniet je van een zacht comfort, aangevuld met de Sensoft® pocketveer voor gelijkmatige verdeling van het gewicht.
 • Individueel comfort: De pocketveren werken individueel. Jouw bewegingen zijn niet te voelen door je partner, waardoor je beide kunt genieten van een optimale nachtrust. 
 • Nooit meer je matras keren: Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te draaien, door het innovatieve No Flip®-systeem is dat niet meer nodig. 
 • Optimale ventilatie: Het Perfect Dream matras bevat een Quallofil® by Dacron®-wattenvulling, deze vulling biedt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo regulerende eigenschappen van deze vulling.
 • Duurzaam comfort: De capitonnering zorgt dat de materialen in het matras perfect op hun plek blijven.
Beautyrest Harmony Perfect Dream

Specificaties

No Flip®-systeem:
Ja
Garantie:
7 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
40
Materiaal Tijk:
25% viscose & kasjmier en 75% polyester
Materiaal:
Tript’Air® 3D fabric anti slip, Alpaca, kasjmier, linnen en zijde, Quallofil® by Dacron® wattenvulling, Comfortschuim, Talalay latex, Traagschuim, Pocketveren
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Beautyrest Harmony Perfect Dream

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy