New York

New York

Het New York matras van Simmons is een alleskunner, verkrijgbaar in 5 verschillende hardheden. Hierdoor is er altijd een Simmons New York matras dat aansluit bij jouw voorkeur. 

 

€1.299,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

New York

 

 • Verschillende hardheden Iedereen slaapt anders en heeft ook zo zijn eigen voorkeuren. Het Simmons New York matras is een alleskunner doordat deze in 5 verschillende hardheden beschikbaar is. Ben jij iemand die liever op een hard matras slaapt of toch liever op een zachtere variant, met het New York matras is het mogelijk! Het matras is daarnaast ook perfect geschikt voor elektrische bodems! In tegenstelling tot de 'city that never sleeps' zorgt dit matras voor een diepe, herstellende slaap zodat jij overdag optimaal kunt presteren.
 • Side to side pocketveer Het Simmons New York matras is uitgerust met side to side pocketveer met Sensoft®-soft-touch pocketvering systeem: een zeer luxe pocketvering die zorgt voor de perfecte ontspanning van de spieren door een optimale ondersteuning van de wervelkolom. Omdat de pocketveer side to side is uitgevoerd, zit de kern niet opgesloten in een schuimbalk. Hierdoor ontstaat er een veel betere ventilatie dan bij een gemiddeld pocketveer matras.
 • Je matras omdraaien is verleden tijd Voor matrassen is het aan te raden om deze een keer per 3 maanden om te draaien voor het perfecte ligcomfort. Door het innovatieve No Flip®-systeem is het omdraaien van je matras verleden tijd. Met het No Flip®-systeem hoef je niet langer je matras om te draaien en geniet je toch het gehele jaar van uitstekend ligcomfort. 

 

Specificaties

Garantie:
5 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Geschikt voor elektrisch bed:
Ja
Hoogte matras:
26, 27
Materiaal Tijk:
100% viscose, 72% polyester en 28% viscose
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
New York

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy