Hamptons

Hamptons

Geen ander matras in de wereld biedt zo'n goede mix van drukverlaging, flexibiliteit, ventilatie en duurzaamheid dan het Simmons Hamptons matras.

Verkrijgbaar in
€1.999,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Hamptons

 

Het hybride matras van Simmons 

Het Simmons Hamptons matras is een hybride matras omdat het zowel een side to side pocketveer als talalay natuurlatex bevat. De pocketveren bevatten een Sensoft®-soft-touch systeem: een zeer luxe pocketvering die zorgt voor de perfecte ontspanning van de spieren door een optimale ondersteuning van de wervelkolom. Omdat de pocketveer side to side is uitgevoerd, zit de kern niet opgesloten in een schuimbalk. Hierdoor ontstaat er een veel betere ventilatie dan bij een gemiddeld pocketveer matras. 

 

 • Talalay Latex Het matras bevat een 10 cm dikke laag van duurzaam Talalay Latex. Deze latex kenmerkt zichzelf doordat het een zeer soepel en veerkrachtig materiaal is waardoor je spieren optimaal kunnen ontspannen. Dankzij de open celstructuur van de latex afdeklaag ervaar je de best mogelijke ventilatie. 
 • Viscose tijk De tijk van het Simmons Hamptons matras is een tijk gemaakt van viscose, deze tijk is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. 
 • Ventilatie Dankzij de open celstructuur van de latex afdeklaag ervaar je de best mogelijke ventilatie.

Specificaties

Garantie:
5 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Geschikt voor elektrisch bed:
Ja
Hoogte matras:
28, 29
Materiaal Tijk:
100% viscose
Materiaal:
Sensoft®-soft touch pocketveer, Talalay latex
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Hamptons

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy