Grand Palace

Grand Palace

Het Simmons Grand Palace matras straalt exclusiviteit uit en dat is gecombineerd met duurzame kwaliteit. De zachte comfortlaag laat je meteen van ultiem comfort genieten en is in combinatie met de luxe gewatteerde stretch tijk een verademing.

Selecteer een maat
€899,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

  • Heb je advies nodig?

    Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
    Tel: 0413 243054
    E-mail: klantenservice@simmons.nl

  • Vind een verkooppunt.

    Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
    Vind jouw Simmons verkooppunt

Grand Palace

Evolution pocketveren

Het Grand Palace matras kenmerkt zich door de 820 Sensoft Evolution® pocketveren in de basislaag van het matras. Hier is de optimale ondersteuning grotendeels aan te danken. In combinatie met de ultrasoft schuim toplaag is een aangenaam slaapcomfort gegarandeerd. De hardheid van het matras omschrijft zich als medium.

 

Luxueus matras

Een matras bestaat uit verschillende comfortlagen en de materialen die gebruikt worden zijn dan doorslaggevend voor de meest aangename slaapervaring. Grand Palace grijpt daarvoor naar de meest fijne stoffen zoals kashmir, linnen, zijde en thermofill. Daarnaast is de stretch tijk handmatig genopt, wat de exclusieve uitstraling bevestig.

 

Nooit meer omdraaien

Veel Simmons matrassen zijn voorzien van een No Flip techniek, en zeker ook de Grand Palace. Dit matras hoef je niet ieder seizoen om te draaien om kuiling te voorkomen. Het matras kan zijn comfort en ondersteuning behouden zonder dat je het zware matras hoeft te draaien.

Specificaties

No Flip®-systeem:
Ja
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
30

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Grand Palace

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy