Generation

Generation

Het Generation matras van Simmons is gemaakt van 100% gerecyclede matrialen. Door de duurzame matrialen biedt het Generation matras een fantastisch ligcomfort. De afdeklaag van de veren in het matras wordt gemaakt van PET-materiaal dat uit de oceaan wordt gehaald. Beschikbaar in een medium en firm variant! 

Verkrijgbaar in
€799,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Generation

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor Simmons. Hierdoor is het Generation matras ontworpen, een matras met volledige focus op duurzaamheid. Zo zijn de matrastijken gemaakt van biologische Ecolife®-vezels. Deze Oeko-Tex- en GOTS-gecertificeerde vezels zijn onbehandeld en voelen zeer prettig aan voor de huid. De matraslagen worden nooit verlijmd, hierdoor kan het matras met zo min mogelijk bewerkingen worden gerecycled.

 

Waarom het Generaton matras? 

 

 • Drukverlagend slapen:Onze pocketveren met Sensoft REvolution®-technologie garanderen een optimale ondersteuning, ongeacht je lichaamsbouw. Deze absorberen vrijwel alle bewegingen, zodat je ‘s nachts minder vaak wakker wordt. De pocketveren bestaan voor 90% uit gerecyled staal en garanderen een prettig comfort. De vulling van Aerelle® Blue-watten, gemaakt van gerecycled oceaanplastic, biedt uitzonderlijk comfort en beperkt het aantal drukpunten.
 • Aangenaam slaapklimaat:Linnen, dat wordt gemaakt van plantenvezels, is een duurzame natuurlijke en ademende stof. De vulling van gerecyclede watten en vezels zorgen voor een ademend matras met een ideale temperatuur. Hierdoor slaap jij elke avond heerlijk! 
Generation

Specificaties

Garantie:
5 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
26
Materiaal Tijk:
90% gerecycled katoen en 10% gerecycled polyester
Materiaal:
Aerelle ® Blue: Synthetische holle vezel, Sensoft Evolution® pocketveer
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Generation

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy