Club Gentleman

Club Gentleman

Slaap op wolken met het Club Gentleman matras! De unieke Fullsoft-technologie® geeft je het gevoel dat je in de lucht zweeft. Het matras bevat thermo-regulerende eigenschappen zoals kasjmier, zijde, duurzaam linnen en eco-wol en de gepatenteerde Thermoplus wattering. 

Selecteer een maat
€1.499,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Club Gentleman

Heb je al eens op wolken willen slapen? Het Club Gentleman matras geeft jou die kans. Dit 31cm hoge matras is opgebouwd met de Fullsoft-technologie® pocketveer en een laag thermofoam traagschuim dat zich vormt naar jouw lichaam en zich aanpast aan veranderingen in termperatuur. Het matras blijft koel als het warm is en warm als het koud is. Het slaapklimaat wordt geoptimaliseerd door de thermo regulerende eigenschappen van kasjmier, linnen en zijde. De thermo regulerende Wind Feel en Tript’Air tijk bevordert de ventilatie van het matras. Het Club Gentleman matras biedt een zacht comfort en een stevige steun vanuit de pocketveer.

 

Waarom het Club Gentleman pocketveermatras?

 

 • Optimale ondersteuning en ontspanning:De Fullsoft-technologie® pocketveer ondersteunt de wervelkolom optimaal en maakt het mogelijk dat de spieren volledig herstellen en ontspannen.
 • Voel alsof je zweeft:Geeft je een uniek gevoel, alsof je in de lucht zweeft. Vanaf het eerste contactmoment ervaar je een gevoel van zachtheid. En dat terwijl je wervelkolom perfect wordt ondersteund.
 • Drukverlagend schuim:Het Club Gentleman matras bevat een laag Thermofoam traagschuim: deze verdeelt en ondersteunt het lichaamsgewicht optimaal en zorgt voor minder drukpunten, wat de doorbloeding verbetert. Lichaamsdelen die wat dieper in het matras moeten wegzinken bij zijligging, zoals de schouders en heupen, krijgen daardoor alle ruimte.
 • Nooit meer je matras omdraaien:Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te draaien, door het innovatieve No Flip®-systeem van het Club Gentleman matras is dat niet meer nodig. 
 • Optimale ventilatie:Het Club Gentleman matras geeft optimale ventilatie door de Wind Feel en Tript’Air tijk: een 3D tijk met lucht gevulde micro-kussentjes die luchtcirculatie tussen het matras en de bedbodem bevordert.
 • Klimaatregulerende materialen:De combinatie van thermo regulerende eigenschappen als kasjmier, linnen en zijde en het Thermofoam traagschuim houdt je lichaamstemperatuur in evenwicht.

 

De Simmons Club collectie

De Club collectie van Simmons, met 3 verschillende matrassen, is de perfecte combinatie tussen een Franse klassieke stijl en de innovatieve Simmons-technologie. De matrassen uit de collectie zijn chic en elegant en voldoen aan de traditionele, knusse stijl ‘à la Française’. De matrassen worden in Frankrijk gemaakt in het atelier van Saint-Armand-les-Eax, waar mens en machine hand in hand werken om aan de strenge Franse standaarden en kwaliteitseisen te voldoen.

Club Gentleman

Specificaties

Garantie:
5 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
31
Materiaal Tijk:
78% polyester en 22% viscose
Materiaal:
Wind Feel en Tript’Air tijk, Thermofoam traagschuim, Thermoplus wattering, Comfortschuim
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Club Gentleman

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy