Club Fairway

Club Fairway

Ontspan en herstel je spieren op het Club Fairway matras van Simmons. De Sensoft Evolution® pocketveer ondersteunt de wervelkolom optimaal. Het matras bevat thermo-regulerende eigenschappen zoals kasjmier, zijde, duurzaam linnen en eco-wol en de gepatenteerde Thermoplus wattering. 

Selecteer een maat
€1.199,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Club Fairway

De Simmons Club Fairway is een 30cm hoog matras, opgebouwd met de Sensoft Evolution pocketveer® en een laag Elivéa® schuim. Het slaapklimaat wordt gereguleerd door de lagen met Thermoplus watten, ecolaine en een weefsel van kasjmier, linnen en zijde. De thermo regulerende Wind Feel en Tript’Air tijk bevordert de ventilatie van het matras. Het Club Fairway matras biedt een medium/stevig comfort en een stevige steun vanuit de pocketveer.

 

Waarom het Club Fairway pocketveermatras?

 

 • Optimale ondersteuning en ontspanning:De Sensoft Evolution® pocketveer ondersteunt de wervelkolom optimaal en maakt het mogelijk dat de spieren volledig herstellen en ontspannen.
 • Drukverlagend schuim:Het Club Fairway matras bevat een laag Elivéa®-schuim: deze verdeelt en ondersteunt het lichaamsgewicht optimaal en zorgt voor minder drukpunten, wat de doorbloeding verbetert. Lichaamsdelen die wat dieper in het matras moeten wegzinken bij zijligging, zoals de schouders en heupen, krijgen daardoor alle ruimte.
 • Nooit meer je matras omdraaien:Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te draaien, door het innovatieve No Flip®-systeem van het Club Fairway matras is dat niet meer nodig. 
 • Optimale ventilatie:Het Club Fairway matras geeft optimale ventilatie door de Wind Feel en Tript’Air tijk: een 3D tijk met lucht gevulde micro-kussentjes die luchtcirculatie tussen het matras en de bedbodem bevordert.
 • Klimaatregulerende materialen:De Thermoplus wattering houdt je lichaamstemperatuur in evenwicht. De materialen voor de wattering bestaan uit natuurlijke, thermo-regulerende materialen zoals kasjmier, zijde, duurzaam linnen en eco-wol. 

 

De Simmons Club collectie

De Club collectie van Simmons, met 3 verschillende matrassen, is de perfecte combinatie tussen een Franse klassieke stijl en de innovatieve Simmons-technologie. De matrassen uit de collectie zijn chic en elegant en voldoen aan de traditionele, knusse stijl ‘à la Française’. De matrassen worden in Frankrijk gemaakt in het atelier van Saint-Armand-les-Eax, waar mens en machine hand in hand werken om aan de strenge Franse standaarden en kwaliteitseisen te voldoen.

Club Fairway

Specificaties

Garantie:
5 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
30
Materiaal Tijk:
78% polyester en 22% viscose
Materiaal:
Wind Feel en Tript’Air tijk, Elivéa®-schuim, Sensoft Evolution® pocketveer, Thermoplus wattering, Comfortschuim, Traagschuim, Pocketveren
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Club Fairway

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy