Beautyrest Sensory Feeling

Beautyrest Sensory Feeling

Elke ochtend hersteld en ontspannen wakker worden met de Beautyrest Sensory Feeling. Dit bekroonde ergonomische matras ondersteunt je wervelkolom en zorgt voor een optimale spierontspanning. Door het No-Flip-systeem is het niet nodig om je matras te draaien.

Verkrijgbaar in
€1.799,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Beautyrest Sensory Feeling

Dat slapen bijdraagt aan geluk en gezondheid is niet iets nieuws. Verschillende onderzoeken hebben bewezen dat ons lichaam tot rust komt dankzij een goede nachtrust. Zo kan het brein alle gebeurtenissen een plekje geven en het lichaam optimaal herstellen. Het Sensory Feeling matras zorgt ervoor dat jij met een heerlijk ontspannen gevoel je nacht doorbrengt.

Dit stijlvolle matras heeft een hoogte van 30 centimeter en geeft een medium steun vanuit de pocketveer. Het Sensory Feeling matras wordt geleverd in twee hardheden: Soft of Firm. De zachtere traagschuim toplaag wikkelt zich extra zacht om het lichaam, wat het comfort verhoogt. De kracht van Firm zit hem in de speciale pocketveren voor de beste stevige ondersteuning van het lichaam.

 

Voordelen van de Beautyrest Sensory Feeling

 

 • Optimale ondersteuning van je wervelkolom: De ergonomische pocketveer van het Beautyrest Sensory Feeling matras past zich optimaal aan op de vormen van je wervelkolom, hiervoor is deze bekroond met het Santé Kiné Bien-Etre Label, uitgekeerd door de Franse Federatie Masseurs en Fysiotherapeuten (FTMKR). Deze Sensoft Evolution® pocketveer zorgt ervoor dat je spieren optimaal herstellen en ontspannen.
 • Verdeel je lichaamsgewicht: De 4 cm dikke laag Elivéa®-traagschuim verdeelt en ondersteunt het lichaamsgewicht optimaal en zorgt voor minder drukpunten waardoor de doorbloeding niet afgekneld wordt. Lichaamsdelen die wat dieper in het matras moeten wegzinken bij zijligging, zoals de schouders en heupen, krijgen daardoor alle ruimte.
 • Nooit meer je matras omdraaien: dankzij het No Flip-Systeem is het niet langer nodig om het matras te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde comfort.
 • Antibacterieel matras: Een gezond bed voor dagelijks gebruik: de gewatteerde vulling van de speciale Quallofil Allerban® vezel is antibacterieel en bevat anti-huisstofmijt eigenschappen. Zo ben je altijd verzekerd van een perfecte hygiëne. Deze thermo regulerende vezel is goedgekeurd door allergologen van de Franse Vereniging voor Klinisch onderzoek naar Allergologie en Astma en verlaagt het
  aantal huisstofmijten in de vulling met 100%.
 • Ventilerende tijk: De 3D Tript’Air tijk bevat met lucht gevulde micro-kussentjes, die luchtcirculatie tussen het matras en de bedbodem bevordert. 
Beautyrest Sensory Feeling

Specificaties

No Flip®-systeem:
Ja
Anti allergeen:
Ja
Anti huisstofmijt:
Ja
Garantie:
7 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
30
Materiaal Tijk:
Tript’Air
Materiaal:
Tript’Air® 3D fabric anti slip, Sensoft Evolution® pocketveer, Traagschuim, Pocketveren
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Beautyrest Sensory Feeling

De Simmons Beautyrest Sensory collectie

De Sensory collectie is ontwikkeld in samenwerking met de rugspecialisten van de Franse Federatie voor Masseurs en Fysiotherapeuten (FFMKR). Bij Simmons weten we dat slechte nachten kunnen leiden tot rampzalige gevolgen op lange termijn, en dat dit gedeeltelijk kan komen door een slechte ondersteuning van het lichaam. Voor het bereiken van een optimale verdeling van het gewicht van het lichaam en het beperken van de drukpunten, hebben we daarom samen met de deskundigen van de FFMKR de Sensoft Evolution Ultime®-technologie ontwikkeld. De collectie Beautyrest Sensory is het enige beddengamma dat door het Franse keurmerk
Sante Kine Bien-Etre (gezondheid fysiotherapie welzijn) van de FFMKR is toegekend. Deze kwaliteitsrichtlijnen garanderen dat de voorgestelde producten zijn ontworpen om rugproblemen te voorkomen.

De Beautyrest Sensory matrassen zijn uitgerust met gewatteerde vulling van de speciale Quallofill Allerban® vezel. Naast de thermoregulerende eigenschappen stopt deze holle vezel de ontwikkeling van bacteriën en de groei van huisstofmijt. Uit laboratoriumtesten op allergische personen is gebleken dat de vezel geen schadelijke effecten voor de mens heeft en het aantal huisstofmijten met 100% verlaagd.

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy