Beautyrest Sensory Energy

Beautyrest Sensory Energy

De ochtend begint goed nadat je een nacht op het Beautyrest Sensory Energy matras hebt geslapen. Iedereen die droomt van rustgevende, gezonde en serene nachten is met dit matras geholpen. Optimale zelfventilatie en temperatuurregeling is bij dit 100% antibacteriele matras inbegrepen!

 

Verkrijgbaar in
€1.599,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Beautyrest Sensory Energy

Zintuigen en slaap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe minder de zintuigen geprikkeld worden, hoe beter je slaapt. Toch staan het gehoor, je zicht, reuk en tast ook gedurende de nacht nog aan. Dit Sensory Energy matras zorgt ervoor dat je zintuigen gedurende de nacht zo min mogelijk worden geprikkeld, zodat je de volgende dag vol energie aan de dag kunt beginnen. Dit 26cm hoge Sensory Energy matras heeft een medium hardheid pocketveer en komt in een Soft of Firm variant. Beide matrassen genieten van de vele voordelen die Sensory Energy biedt, maar een zachte hardheid is comfortabeler waardoor je minder draait in bed. Een harde hardheid zorgt daarentegen dat je minder wegzakt en meer ondersteuning geniet.

 

Waarom het Sensory Energy matras?

 

 • Optimale ondersteuning en drukverdeling:Het Beautyrest Sensory Energy matras kenmerkt zich door het Santé Kiné Bien-Etre Label, een label dat wordt uitgegeven voor bekroonde ergonomische matrassen. De Sensoft Evolution pocketveer ondersteunt je wervelkolom optimaal en maakt het mogelijk dat jouw spieren herstellen en ontspannen tijdens jouw nachtrust. Door de 4 cm laag Elivéa®-traagschuim wordt jouw lichaamsgewicht optimaal verdeelt en zorgt het voor matras voor minder drukpunten. Hierdoor knelt de doorbloeding niet af. Deze traagschuimlaag laat lichaamsdelen zoals je schouders en heupen verder in het matras zakken waardoor deze alle ruimte krijgen.
 • Nooit meer je matras omdraaien:Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te draaien, door het innovatieve No Flip®-systeem is het niet meer nodig om jouw matras continue om te draaien. Hierdoor behoudt jouw matras het gehele jaar hetzelfde comfort waardoor jij elke ochtend lekker wakker wordt!
 • Antibacterieel matras:Een gezond bed is essentieel voor dagelijks gebruik, zo bevat de Beautyrest Sensory Energy een speciale Quallofil Allerban® vezel. Deze vezel is antibacterieel en bevat anti-huisstofmijteigenschappen. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een perfecte hygiëne. Het matras verlaagt het aantal huisstofmijten in de vulling met 100%.
 • Jouw matras verduurzamen:Duurzaamheid is niet meer weg te denken in het allerdaagse leven. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om de standaardtijk te vervangen voor een 100% biologische GOTS-gecertificeerde (Global Organic Textil Standard) beddentijk.

 

Beautyrest Sensory Energy

Specificaties

No Flip®-systeem:
Ja
Anti allergeen:
Ja
Anti huisstofmijt:
Ja
Garantie:
7 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
26
Materiaal Tijk:
Tript’Air
Materiaal:
Tript’Air® 3D fabric anti slip, Sensoft Evolution® pocketveer, Pocketveren
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Beautyrest Sensory Energy

De Simmons Beautyrest Sensory collectie

De Sensory collectie is ontwikkeld in samenwerking met de rugspecialisten van de Franse Federatie voor Masseurs en Fysiotherapeuten (FFMKR). Bij Simmons weten we dat slechte nachten kunnen leiden tot rampzalige gevolgen op lange termijn, en dat dit gedeeltelijk kan komen door een slechte ondersteuning van het lichaam. Voor het bereiken van een optimale verdeling van het gewicht van het lichaam en het beperken van de drukpunten, hebben we daarom samen met de deskundigen van de FFMKR de Sensoft Evolution Ultime®-technologie ontwikkeld. De collectie Beautyrest Sensory is het enige beddengamma dat door het Franse keurmerk Sante Kine Bien-Etre (gezondheid fysiotherapie welzijn) van de FFMKR is toegekend. Deze kwaliteitsrichtlijnen garanderen dat de voorgestelde producten zijn ontworpen om rugproblemen te voorkomen.

 

De Beautyrest Sensory matrassen zijn uitgerust met gewatteerde vulling van de speciale Quallofill Allerban® vezel. Naast de thermoregulerende eigenschappen stopt deze holle vezel de ontwikkeling van bacteriën en de groei van huisstofmijt. Uit laboratoriumtesten op allergische personen is gebleken dat de vezel geen schadelijke effecten voor de mens heeft en het aantal huisstofmijten met 100% verlaagd.

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy