Beautyrest Luxury Alhambra

Beautyrest Luxury Alhambra

Geniet van het beste van Simmons op het gebied van comfort en technologie in een matras. Het matras combineert twee springveren waardoor het matras zich perfect vormt naar jouw lichaam. Door het No-Flip-systeem is het niet nodig om je matras te draaien en is het matras 100% antibacterieel! 

Selecteer een maat
€2.299,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Beautyrest Luxury Alhambra

 

Het Alhambra is een middeleeuws paleis en fort in de stad Granada. Dit rijke complex zorgde voor inspiratie om het gelijknamige matras vol luxe te ontwikkelen. Dankzij het No Flip systeem is het niet langer nodig om het matras te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde comfort. De Twinsoft springveer combineert twee Simmons veringen: Duetto en Sensoft Evolution. De combinatie van deze technologieen zorgt voor een uitzonderlijk contact. De bovenste veer Duetto, sluit perfect aan op de vormen van het lichaam voor een optimaal comfort. Deonderste veer absorbeert progressief de druk van het lichaam en verdeelt gelijkmatig het gewicht. Dit resulteert in een goede ondersteuning en stabiliteit. Het matras kenmerkt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo regulerende eigenschappen van de Quallofill by Dacron-watervulling. De kwalitatieve bewerking van de stof rondom het matras zorgt dat de materialen in het matras perfect op hun plek blijven, wat bijdraagt aan het duurzame comfort.

Het Luxury-schuim past zich in het matras aan, aan de vormen van je lichaam. Het zorgt voor minder drukpunten en verdeelt en ondersteunt het lichaamsgewicht optimaal. Je ervaart een gevoel van gewichtloosheid. 

 

Waarom het Simmons Beautyrest Luxury Alhambra matras?

 

 • Optimale ondersteuning en ontspanning: Het Beautyrest Luxury Alhambra matras kenmerkt zich door de Duetto en Sensoft Evolution pocketveer combinatie. Door de Duetto pocketveer sluit het lichaam perfect aan op de vormen van jouw lichaam en door de Sensoft Evolution absorbeert het matras progressief de druk van het lichaam en wordt het gewicht gelijkmatig verdeelt.
 • Drukverlagend schuim: Het Beautyrest Luxury Alhambra matras bevat Luxury-schuim. Hierdoor past het matras zich perfect aan op jouw lichaam. Hierdoor ervaar je minder druk op je lichaam en voelt het of je gewichtloos op je bed ligt!
 • Nooit meer je matras omdraaien: Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te draaien, door het innovatieve No Flip®-systeem is dat niet meer nodig. 
 • Optimale ventilatie: Het Beautyrest Luxury Alhambra matras bevat een Quallofil® by Dacron®-wattenvulling, deze vulling biedt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo-regulerende eigenschappen van deze vulling. 
 • Duurzaam comfort: De capitonnering zorgt dat de materialen in het matras perfect op hun plek blijven.

 

De Simmons Luxury collectie

 

De premium collectie Beautyrest Luxury, bestaat uit een collectie matrassen met een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau. Exclusieve materialen zijn geselecteerd op basis van natuurlijke en hypoallergene kwaliteiten. Dit alles om een weergaloze slaapervaring te kunnen garanderen. De natuurlijke materialen zorgen voor een optimale warmte- en vochtregulatie wat resulteert in een comfortabel comfort. De Beautyrest Luxury collectie is geïnspireerd op de beste hotels ter wereld. Het bestaat uit een mix van traditioneel en modern design, subtiel verfraaid met natuurlijke materialen. 

Beautyrest Luxury Alhambra

Specificaties

No Flip®-systeem:
Ja
Garantie:
7 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
32
Materiaal Tijk:
38% tencel en 62% polyester
Materiaal:
Luxury-schuim, Zuiver scheerwol, Kasjmier, linnen en zijde, Tript’Air® 3D fabric anti slip, Quallofil® by Dacron® wattenvulling, Duetto ® pocketveer, Sensoft Evolution® pocketveer, Pocketveren
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Beautyrest Luxury Alhambra

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy