Beautyrest Black Golden Hill

Beautyrest Black Golden Hill

Simmons staat bekend om zijn pocketveren en dat is bij het Golden Hill matras niet anders. Door de Multisoft® pocketvering waan je jezelf in de wolken. Het zachte comfort van het matras biedt een gevoel van gewichtloosheid, wat wordt versterkt door de laag traagschuim.

Selecteer een maat
€3.599,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Beautyrest Black Golden Hill

Het 36 cm hoge Golden Hill matras van Simmons heeft een zeer soepel comfort, maar biedt je lichaam optimale ondersteuning. Door de laag traagschuim en de Multisoft® techniek in de pocketveren, wordt je lichaamsdruk gelijk verdeeld. Je ruggenwervel wordt ondersteund terwijl de lichaamsdelen die verder moeten inzakken, dit zonder problemen kunnen doen.

De Quallofil® by Dacron®-wattenvulling heeft thermo regulerende eigenschappen, welke er samen met de Cool Touch tijk ervoor zorgt dat een ideale slaaptemperatuur behouden blijft. Het matras is met de hand getuft, waardoor de materialen perfect in positie blijven. Ook het matras zelf blijft goed in positie liggen door de speciale non-slip Tript’Air® tijk. Dankzij het No Flip®-systeem hoef je het matras niet te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde soepele comfort.

 

Waarom het Simmons Black Golden Hill matras?

 

 • Optimale ondersteuning en ontspanning: De combinatie van Multisoft® pocketveren en traagschuim biedt een soepel comfort. Je lichaamsgewicht wordt evenredig verdeeld over het matras en lichaamsdelen die wat dieper moeten wegzinken krijgen hiervoor alle ruimte.
 • Nooit meer je matras keren: Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te keren, door het innovatieve No Flip®-systeem is dat niet meer nodig.
 • Optimale ventilatie: Het Golden Hill matras bevat een Quallofil® by Dacron®-wattenvulling, welke een diep herstel en een ideale temperatuur biedt dankzij zijn thermo regulerende eigenschappen.
 • Duurzaam comfort: De capitonnering zorgt dat de materialen in het matras perfect op hun plek blijven.
Beautyrest Black Golden Hill

Specificaties

No Flip®-systeem:
Ja
Comfortzones:
5
Garantie:
7 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
36
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Beautyrest Black Golden Hill

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy