Beautyrest Black Brooklyn

Beautyrest Black Brooklyn

Ervaar het Brooklyn matras van Simmons. Door de gepatenteerde pocketveren geniet je van een ergonomisch ligcomfort en kom je ongestoord de nacht door. De verschillende comfortlagen en temperatuur regulerende eigenschappen zorgen voor een zachte en diepe slaap waardoor je elke ochtend ontspannen ontwaakt.

€2.899,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Beautyrest Black Brooklyn

Brooklyn is een stadsdeel in New York en staat bekend om zijn levendige en energieke sfeer. Om ’s nachts aan deze drukte te ontsnappen en de dag vol energie te beginnen is het belangrijk om goed te slapen. Het 36 cm hoge Beautyrest Black Brooklyn matras heeft een soepel comfort is hier ideaal voor. De Multisoft® techniek in de pocketveren verdeelt samen met de laag traagschuim het lichaamsgewicht gelijk over het matras. Je ruggenwervel wordt ondersteund terwijl de lichaamsdelen die verder moeten inzakken, dit zonder problemen kunnen doen.

De dunne laag latex volgt iedere beweging op het matras en vergroot het comfort en de ondersteuning. Door de kleine gaten in het latex heeft het matras een betere ventilatie, zodat jouw ideale slaaptemperatuur behouden blijft. Ook de Quallofil® by Dacron®-wattenvulling heeft thermo regulerende eigenschappen, welke er samen met de Cool Touch tijk ervoor zorgt dat je slaapklimaat optimaal blijft.

Het matras is met de hand getuft, waardoor de materialen perfect in positie blijven. Ook het matras zelf blijft goed in positie liggen door de speciale non-slip Tript’Air® tijk. Dankzij het No Flip®-systeem hoef je het matras niet te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde soepele comfort.

 

Waarom het Simmons Beautyrest Black Brooklyn matras?

 

 • Optimale ondersteuning en drukverdeling: De combinatie van Multisoft® pocketveren en verschillende schuim- en latexlagen bieden optimaal comfort. Je lichaamsgewicht wordt evenredig verdeeld over het matras en lichaamsdelen die wat dieper moeten wegzinken krijgen hiervoor alle ruimte.
 • Nooit meer je matras keren: Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te keren, door het innovatieve No Flip®-systeem is dat niet meer nodig.
 • Optimale ventilatie: Het Brooklyn matras bevat een Quallofil® by Dacron®-wattenvulling, deze vulling biedt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo regulerende eigenschappen. De open structuur van de latex laag zorgt voor nog meer ventilatie, waardoor het matras extra fris blijft.
 • Duurzaam comfort: De capitonnering zorgt dat de materialen in het matras perfect op hun plek blijven.
Beautyrest Black Brooklyn

Specificaties

No Flip®-systeem:
Ja
Comfortzones:
5
Garantie:
7 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
36
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Beautyrest Black Brooklyn

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy