Beautyrest Black Aspen

Beautyrest Black Aspen

Ervaar het Beautyrest Black Aspen matras van Simmons. De Aspen heeft het stevigste ligcomfort van de Black collectie en is dus ideaal als je van een iets hardere ligging houdt. Door de combinatie van stevig traagschuim en Multisoft® pocketvering worden de uitstekende lichaamsdelen optimaal ondersteund.

€2.199,-

Prijzen zijn exclusief verwijderingsbijdrage: €3,93i

 • Heb je advies nodig?

  Onze slaapexperts geven jou passend advies! Bel of chat met ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 of op zaterdagen van 10:00 tot 14:00.
  Tel: 0413 243054
  E-mail: klantenservice@simmons.nl

 • Vind een verkooppunt.

  Ga naar één van onze verkooppunten en ervaar de Simmons slaapsystemen zelf! Ben je op zoek naar een specifiek product? Bel met het verkooppunt voor het aanwezige assortiment.
  Vind jouw Simmons verkooppunt

Beautyrest Black Aspen

Het Beautyrest Black Aspen matras van Simmons is 34 cm hoog en heeft een stevig comfort. De Multisoft® techniek in de pocketveren verdeelt samen met de stevige laag traagschuim en de laag Elivéa®-schuim het lichaamsgewicht gelijk over het matras. Je ruggenwervel wordt ondersteund terwijl de lichaamsdelen die verder moeten inzakken, dit zonder problemen kunnen doen. De Cool Touch tijk zorgt samen met de Quallofil® by Dacron®-wattenvulling voor een ideale slaaptemperatuur. De thermo regulerende wattenvulling behoudt een constante temperatuur, waardoor je de gehele nacht door kunt slapen. Ook wanneer je partner veel draait kan je ongestoord doorslapen, want door de individuele pocketvering voel je de bewegingen van de ander niet.

Dankzij het No Flip®-systeem hoef je het matras niet te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde soepele comfort. Het matras heeft een speciale non-slip Tript’Air® tijk. Hierdoor schuift het matras niet op de bodem.

 

Waarom het Simmons Beautyrest Black Aspen matras?

 

 • Stevig comfort en optimale ondersteuning: De laag traagschuim geeft een stevig comfort. Dankzij de Multisoft® pocketveren en het Elivéa®-schuim profiteer toch van optimale ondersteuning. Je lichaamsgewicht wordt evenredig verdeeld over het matras en lichaamsdelen die wat dieper moeten wegzinken krijgen hiervoor alle ruimte.
 • Individueel comfort: De pocketveren werken individueel. Jouw bewegingen zijn niet te voelen door je partner, waardoor je beide kunt genieten van een optimale nachtrust.
 • Nooit meer je matras keren: Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te keren, door het innovatieve No Flip®-systeem is dat niet meer nodig.
 • Optimale ventilatie: Het Aspen matras van Simmons bevat een Quallofil® by Dacron®-wattenvulling, deze vulling biedt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo regulerende eigenschappen.
Beautyrest Black Aspen

Specificaties

No Flip®-systeem:
Ja
Comfortzones:
5
Garantie:
7 jaar
Geproduceerd in:
Frankrijk
Hoogte matras:
34
Type kern:
Sensoft Evolution® pocketveer
Temperatuur comfort:
Regulerend

Onze collectie in één overzicht

Bekijk en download de Simmons brochures vanuit één overzicht. Up to date en altijd relevant.

Bekijk alle brochures
Beautyrest Black Aspen

Onze producten

Klantenservice

Blijf op de hoogte!

Webdesign by Applepie | Copyright | Privacy Policy